Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- وزیر بهداشت با آغاز موج هفتم کرونا بر تقویت مراکز واکسیناسیون و آماده باش مراکز درمانی سراسر کشور تأکید کرد.
به گزارش سرویس اجتماعی خبرگزاری آریا، بهرام عین‌اللهی در حاشیه برگزاری اجلاس رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی که به صورت ویدیو کنفرانس در وزارت بهداشت برگزار شد از گسترش مراکز دانش بنیان و مراکز تحقیقاتی، بررسی نحوه آموزش دانشجویان، افزایش ظرفیت دانشگاه‌های علوم پزشکی برای دانشجویان مختلف، گسترش شبکه‌های بهداشتی به عنوان محور‌های نشست امروز با رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی نام برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: گردشگری سلامت به ویژه در دانشکاه‌های مرزی که می‌توانند خدمات سلامت به کشور‌های همجوار و همسایه ارایه دهند موضوع مورد گفتگو در این اجلاس بود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، همچنین از مردم خواست حتما به تزریق یادآور واکسن کرونا توجه کنند و شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت کنند تا آسیب کمتری ببینند.
عین‌اللهی گفت: هم اکنون 15 شهر در وضعیت قرمز، 35 شهر در وضعیت نارنجی، 208 شهر در وضعیت زرد و 190 شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

فوت 9 نفر و شناسایی 2704 مبتلای جدید کرونایی
مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: در 24 ساعت گذشته، 9 بیمار مبتلا به کووید19 در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به 141 هزار و 486 نفر رسید.
به گزارش وبدا، از دیروز تا امروز 25 تیر 1401 و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، 2704 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی و 532 نفر از آن‌ها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید19 در کشور به 7 میلیون و 272 هزار و 727 نفر رسید.
تا کنون 7 میلیون و 67 هزار و 694 نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.
448 نفر از بیماران مبتلا به کووید19 در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون 64 میلیون و 704 هزار و 93 نفر دُز اول، 58 میلیون و 64 هزار و 477 نفر دُز دوم و 28 میلیون و 340 هزار و 424 نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به 151 میلیون و 108 هزار و 994 دُز رسید.
در شبانه روز گذشته 124 هزار و 507 دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
تا کنون 52 میلیون و 835 هزار و 156 آزمایش تشخیص کووید19 در کشور انجام شده است.
هم‌اکنون 15 شهرستان در وضعیت قرمز، 35 شهرستان در وضعیت نارنجی، 208 شهرستان در وضعیت زرد و 190 شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

هشدار دکتر زالی درباره افزایش مبتلایان به کرونا
رئیس ستاد مقابله با کرونای استان تهران از افزایش آمار مبتلایان به ویروس کرونا در تهران خبر داد.
علیرضا زالی روز شنبه در ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا استان تهران که در محل استانداری برگزارشد، گفت:طبق بررسی ها، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در تهران افزایشی شده است و تا یک ماه آینده این سیر صعودی خواهد بود.
رئیس ستاد مقابله با کرونای استان تهران افزود: در این شرایط همه مراکز واکسیناسیون در تهران و شهرستان‌ها تقویت شدند و از مردم می‌خواهیم برای واکسیناسیون به این مراکز مراجعه کنند.
دکتر زالی همچنین از آمادگی کامل بیمارستان‌ها برای خدمات دهی به بیماران کرونایی خبرداد و افزود: هنوز آمار مشخصی در دنیا درخصوص میزان بیماری‌زایی این سویه از ویروس همچنین مرگ و میر ناشی از آن در دست نیست و در این خصوص به اجماع نرسیده‌اند، اما باید جانب احتیاط را در نظر گرفت و در این روز‌ها که هنوز ویروس به طور کامل در جامعه چرخش نداشته ،دز یادآور تزریق شود.
رئیس ستاد مقابله با کرونای استان تهران در پایان جلسه به خبرنگاران گفت: در بخش مراجعان سرپایی در 24 ساعت گذشته چهار هزار و 200 نفر ثبت شده که 790 نفر از افراد در مراکز درمانی و 480 نفر دیگر نیز در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.
دکتر زالی افزود: تاکنون 26 میلیون و 800 دز واکسن در تهران تزریق شده است.
رئیس ستاد مقابله با کرونای استان تهران همچنین از افزایش 2 برابری مراکز واکسیناسیون در تهران خبرداد و گفت:با افزایش ساعت کاری مراکز واکسیناسیون در شیفت عصر، اکنون 522 مرکز واکسیناسیون در تهران فعال است.

واکسیناسیون را جدی بگیرید
فرمانده عملیات مقابله با بیماری کرونا در کلان شهر تهران­ تاکید کرد: ­قبل از انتشار وسیع‌تر بیماری شهروندان باید از پنجره طلایی تکمیل واکسیناسیون استفاده کنند.
علیرضا زالی افزود: در دسترس‌ترین واکسن بهترین واکسن برای تلقیح است؛ بنابراین با توجه به سبد متنوع واکسن‌هایی که در تهران وجود دارد توصیه می‌شود با مشورتی که با کارشناس واکسیناسیون انجام می‌شود نوبت‌های بعدی تزریق شود.
فرمانده عملیات مقابله با بیماری کرونا در کلان شهر تهران­ تاکید کرد: زودرس‌ترین علامت برای بررسی امواج کرونا میزان مراجعان سرپایی است؛ با توجه به رشد پیوسته و فزاینده مراجعان کرونایی می‌توان افزایش مبتلایان را نشانه ورود به موج هفتم کرونا تلقی کنیم.
وی استفاده از ماسک در فضا‌های بسته و باز را­ ضروری دانست و برضرورت واکسیناسیون افرادی که بیش از شش ماه از آخرین­ تلقیح واکسن آن‌ها می‌گذرد، تاکید کرد.

تاکید استاندار تهران بر تزریق دز یادآور
استاندار تهران بر لزوم واکسیناسیون عمومی علیه ویروس کرونا تاکید کرد.
محسن منصوری روز شنبه درستاد پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا استان تهران افزود:در دو تا سه ماهه اخیر مردم درخصوص رعایت فاصله گذاری اجتماعی و واکسیناسیون در برخورد با ویروس کرونا ساده انگاری کردند و این موضوع موجب شد ابتلا به این بیماری افزایش یابد. استاندار تهران افزود: با جهش در این بیماری مواجه هستیم، میزان فراگیری و انتقال ویروس بالاست و اگر غفلت کنیم با چالش جدی مواجه خواهیم شد. محسن منصوری به افرادی که علائم ابتلا به کرونا دارند، توصیه کرد قرنطینه شده و وارد فضای جامعه نشود، زیرا هر فرد مبتلا به ویروس می‌تواند 16 تا 17 نفر را به این بیماری مبتلا کند. استاندار تهران همچنین از هموطنان خواست دز یادآور واکسن را تزریق کنند.
استاندار تهران در پایان این جلسه به خبرنگاران گفت: در ماه‌های اخیر میزان رعایت فاصله گذاری اجتماعی و همچنین استفاده از ماسک در ناوگان حمل و نقل عمومی از جمله مترو و اتوبوس کاهشی بوده است.
محسن منصوری افزود:دولت هزینه‌های زیادی در مبارزه با ویروس کرونا متقبل شده تا شرایط مساعدی در کشور ایجاد شود به همین منظور از فرمانداران و مردم می‌خواهیم از این شرایط مراقبت کنند.

کدام واکسن را تزریق کنیم؟
دبیر کمیته علمی کشوری مقابله با کووید19 گفت: اینکه قبلا چه واکسنی را تزریق کردیم، برای تصمیم‌گیری درباره نوع واکسن یادآور کرونا مهم است، ‌اما مهمتر از آن این است که اکنون چه واکسنی در دسترس‌مان است.
دکتر مسعود یونسیان دبیر کمیته اپیدمیولوژی و پژوهش کمیته علمی کشوری مقابله با کووید19 درباره نوع واکسنی که باید به عنوان دز یادآور واکسن کرونا تزریق شود، گفت: باید توجه کرد که هیچ کجای دنیا واکسن متناسب با این ساب‌واریانت فعلی را ندارند. اگر واکسن متناسب با این ساب‌واریانت وجود داشت، طبیعتا بهترین انتخاب بود و اساسا شاید مقرون به صلاح هم نباشد که قرار باشد چنین واکسنی را بسازند. زیرا ممکن است تا زمان انجام مطالعات آن، واریانت دیگری بروز کند. در حال حاضر گزارش شده که در هند ساب‌واریانتی با عنوان BA.2.75 شناسایی شده و نمی‌دانیم رفتار آن چگونه خواهد بود. بنابراین واکسن‌هایی که به طور اختصاصی برای هر واریانت یا ساب‌واریانت ساخته شده باشند، ‌به نظر می‌رسد که یک ایده‌آل دور از دسترس است.
وی افزود: درباره اینکه چه واکسنی را برای دز چهارم، تزریق کنیم، باید توجه کرد که این موضوع مولفه‌های متغیری دارد؛ یکی اینکه چه واکسنی را به عنوان دو دز اول تزریق کردیم، نکته دوم اینکه چه واکسنی را در دسترس داریم. در هر کشور بر اساس واکسن‌هایی که در اختیار دارند، دستورالعمل‌شان را تدوین می‌کنند. در کشور ما که بیشتر به واکسن‌های ساخت داخل دسترسی داریم، پروتکل‌ها بر این اساس تدوین می‌شود.
یونسیان با بیان اینکه شواهد علمی در دنیا برای دز یادآور به صورت متقن نیست، ‌ ادامه داد: نکته اول که باید مورد توجه قرار گیرد، این است که تقریبا در همه مواردی که دُزهای یادآور متفاوت با دُزهای اولیه تزریق کردند، منجر به پاسخی برابر یا بهتر از این شده که از همان واکسن استفاده کنند. نکته دوم این است که در عین حال توصیه می‌کنند که اگر قرار است، از واکسن‌های متفاوت برای دز یادآور استفاده شود، با اینکه همه واکسن‌ها نمره قبولی را آوردند، اما از آنجایی که کارایی واکسن‌ها متفاوت است، توصیه شده که واکسنی که به عنوان یادآور تزریق می‌شود، از پلتفرمی باشد که کارایی بالاتری داشته باشد، در غیر این صورت همان واکسن قبلی را تزریق کنند. به عنوان مثال اگر کسی دو دُز واکسن آسترازنکا تزریق کرده است برای دز یادآور باید سراغ واکسنی رود که کارایی بالاتر یا هم‌سطح خودش دارد مثلا به سراغ پاستوکووک برود.
وی گفت: نکته آخر هم این است که ما چه واکسن‌هایی را در اختیار داریم. شاید ایده‌آل این باشد که روی فلان واکسن، واکسن دیگری را تزریق کنم، اما زمانیکه وجود ندارد، بنابراین می‌روم واکسن دیگری تزریق می‌کنم. بر این اساس ما به دلیل یک ایده‌آل که البته خیلی هم شواهد متقن علمی پشت آن نیست، نباید تزریق واکسن را به تاخیر اندازیم. بنابراین در مجموع باید توجه کرد که بهترین واکسن برای دز یادآور، واکسنی است که در سریع‌ترین فرصت در اختیار ما قرار گیرد.
یونسیان گفت: باید توجه کرد که کسی که قبلا یک یا دو دُز واکسن تزریق کرده، اگر اکنون واکسن یادآور را تزریق کند، در عرض کمتر از دو هفته ایمنی‌اش تقویت می‌شود و می‌تواند در همین موج جلوی شدت بیماری و مرگ را بگیرد، اما کسی که اصلا واکسن تزریق نکرده و تازه بخواهد واکسیناسیون را انجام دهد، ‌ممکن است در این موج واکسن خیلی به او کمک نکند. زیرا تا زمان تزریق دز اول و دوم و ایجاد ایمنی، زمان چند هفته‌ای نیاز است، اما به این افراد هم توصیه می‌کنیم که واکسن را تزریق کنند؛ زیرا هم تا حدودی تاثیرات مثبت این موج را خواهند دید و در عین حال کسی تضمین نکرده که موج دیگری در پیش نباشد. بنابراین ضمن اینکه وزارت بهداشت اعلام کرد که سبد نسبتا متنوعی از واکسن‌ها را ارائه کردند، ‌اما اگر به هر دلیلی واکسنی را که مطلوب‌مان است، ‌در اختیار نداریم، واکسنی را که در اختیار است، تزریق کنیم. در شرایط فعلی «زمان» از «نوع واکسن» تعیین‌ کننده‌تر است.
وی تاکید کرد: امروز نیازمند تقویت واکسیناسیون‌مان هستیم، نه یک ماه دیگر. بنابراین هرچند اینکه قبلا چه واکسنی را تزریق کردیم، برای تصمیم‌گیری درباره نوع واکسن یادآور مهم است، ‌اما مهمتر از آن این است که اکنون چه واکسنی در دسترس‌مان است. بنابراین اگر امکان انتخاب داشته باشیم، ‌ واکسنی را به عنوان دز یادآور تزریق می‌کنیم که کارایی بالاتری نسبت به واکسن قبلی داشته یا همان واکسن را تزریق کنیم و اگر امکان انتخاب نبود، هر واکسنی که در دسترس بود، تزریق می‌کنیم. باید توجه کرد که همه واکسن‌ها کارایی دارند و تزریق واکسن بسیار موثر خواهد بود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کرونا ستاد مقابله با کرونای استان تهران مراکز واکسیناسیون شهرستان در وضعیت باید توجه استاندار تهران کووید19 در کشور برای دز یادآور واکسن را تزریق چه واکسنی شهر در وضعیت ساب واریانت ویروس کرونا واکسن کرونا تزریق کنیم واکسن هایی نوع واکسن چه واکسن واکسن ها ز واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۴۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازدیلی میل، به زودی وصله هایی کوچک جایگزین تزریق واکسن برای کودکان می شود. پزشکان امیدوارند این گزینه های بدون درد جایگزین تزریق واکسن با سرنگ شوند تا به این ترتیب والدین بیشتری به واکسینه کردن فرزندانشان ترغیب و از شیوع بیماری های مذکور جلوگیری شود. نیازی نیست وصله های گفته شده توسط پرسنل پزشکی آموزش دیده به بدن کودکان منتقل شوند.

آنها به نام وصله های میکروآرایه نیز معروف هستند به وسیله مجموعه ای از برجستگی های میکروسکوپی که به لایه رویی پوست نفوذ می کنند، دارو را به بدن می رسانند و دیگر نیاز به تزریق نیست.

از سوی دیگر واکسن های مایع حتما باید در یخچال نگهداری شوند و پرسنل آموزش دیده آنها را تزریق کنند و در کنار این موارد باید ایمنی و دور انداختن سرنگ ها نیز در نظر گرفته شود. اما وصله های جدید در مقابل حرارت مقاوم هستند، حمل ونقل آنها ساده تر است و انتقال آنها به بدل به آموزش کمی نیاز دارد. طبق نتایج تحقیق که در نشریه لنسنت منتشر شده، این امر سبب می شود انتقال واکسن به مناطق دور افتاده در انگلیس و همچنین سراسر جهان ساده تر باشد.

در آزمایش مذکور ۱۲۰ کودک ۹ تا ۱۰ ماهه، ۱۲۰ کودک نوپا ۱۵تا ۱۸ ماه و ۴۵ بزرگسال ۱۸تا ۴۵ ساله در گامبیا شرکت کردند. وصله ریز سوزن که روی بازوی آنها قرار گرفت واکنش ایمنی در بدنشان ایجاد کرد به اندازه واکنش ایمنی حاصل از تزریق واکسن های معمول قدرتمند بود.

آزمایش انتقال یک دوز از واکسن به وسیله وصله ریز سوزن نشان داد از هر ۱۰ کودک بیش از ۹ نفر در مقابل ابتلا به سرخک محافظت و تمام نوزادان پس از دریافت درمان در مقابل سرخجه نیز ایمن شدند.

کد خبر 6093759 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان