Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران گفت: از جمله اقدامات انجام شده سازمان ایجاد امکان ارزیابی و نظرسنجی درباره مراکز واکسیناسیون تحت پوشش ستاد کرونای شهرداری تهران است که در قالب فرم‌های الکترونیک و بر بستر تلفن‌ همراه از سوی ارزیابان و عموم مردم انجام می‌شود.

به گزارش ایمنا، محمد فرجود برقراری زیرساخت ارتباطی و تجهیز مراکز واکسیناسیون را یکی دیگر از سرفصل‌های اقدامات انجام شده عنوان و اظهار کرد: ارتقا و به‌روزرسانی تجهیزات رادیویی مراکز واکسیناسیون، بهینه‌سازی شبکه ارتباطی و فراهم‌سازی ارتباط اینترنت و اینترانت از طریق شبکه فیبرنوری و همچنین تأمین و راه‌اندازی تجهیزات سخت‌افزاری برای مراکز واکسیناسیون ثابت و سیار از جمله اقداماتی بود که در کم‌ترین زمان ممکن انجام شد تا مراکز واکسیناسیون به سرعت وارد مدار شوند و ارائه خدماتشان به شهروندان آغاز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: راه اندازی امکان درخواست واکسیناسیون کرونا در منزل برای اقشار خاص، مشاوره و اطلاع‌رسانی کرونا در مرکز تماس (میز خدمت) سر شماره ۱۳۷ با قابلیت پشتیبانی ۲۴ ساعته نیز از برنامه‌های در دست اقدام است.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران به ظرفیت سامانه «تهران من» با حدود ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار کاربر اشاره و خاطرنشان کرد: اپلیکیشن «تهران من» در چند مرحله اقدام به اطلاع‌رسانی به شهروندان کرده و ظرفیت‌های این سامانه در حوزه‌های اطلاع‌رسانی، ارائه گزارش‌های تحلیلی و نیز آموزش به شهروندان آماده خدمت به ستاد کرونا است؛ همچنین اطلاعات مرکز واکسیناسیون بر روی نقشه شهر تهران بارگذاری شده است.

به گزارش سایت شهر، فرجود تصریح کرد: در راستای استفاده از ظرفیت داوطلبان در ارائه خدمات به شهروندان و شهر، سازمان فاوای شهرداری تهران در حال راه‌اندازی سامانه‌ای جامع با هدف مدیریت فعالیت‌های داوطلبانه و ارتباط با داوطلبان در حوزه‌های مختلف است که با اولویت تعامل با داوطلبان در حوزه خدمات‌دهی کرونا، به زودی راه‌اندازی می‌شود.

کد خبر 528904

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کلانشهر کلانشهر تهران شهرداري تهران تأمین تجهیزات مراکز واکسیناسیون کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مراکز واکسیناسیون شهرداری تهران راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۲۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از بانک مرکزی، علی طرزعلی با اعلام اینکه از ابتدای امسال تا روز ۱۰ اردیبهشت ۴ میلیارد و ۸۴۵ میلیون دلار ارز برای واردات کالا‌های اساسی، دارو و کالا‌های تجاری و بازرگانی تامین شده است، اظهار داشت: از این میزان سهم کالا‌های اساسی و دارو در نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان، یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار، کالا‌های تجاری و بازرگانی با نرخ ۴۱ هزار تومان، ۲ میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار، بابت واردات در مقابل صادرات با نرخ توافقی ۸۲۴ میلیون دلار و بخش خدمات در نرخ ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، ۱۲۷ میلیون دلار ارز بوده است.

وی تأکید کرد: میزان تامین ارز بابت کالا‌های اساسی و دارو از ابتدای سال تاکنون یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار تخصیص یافته که از این میزان سهم کالا‌های اساسی و کشاورزی ۹۹۸ میلیون دلار بابت گندم، دانه‌های روغنی، نهاده‌های دامی و سایر کالا‌ها بوده است.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران ادامه داد: در خصوص دارو و تجهیزات پزشکی، ۱۱۴ میلیون دلار بابت مواد اولیه دارویی، دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص یافته است.

طرزعلی خاطرنشان کرد: میزان تأمین ارز در بخش صنایع از ابتدای سال تاکنون در سامانه نیما، ۲ میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار و در بخش واردات در مقابل صادرات ۸۲۴ میلیون دلار تخصیص یافته است.

وی افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۵۴۴ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۷۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۹۶ میلیون دلار، «ماشین‌آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۷۱ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۱۲ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه‌های صنایع همچنین به ترتیب ۲۳۸، ۳۵، ۲۰۴، ۱۱۴ و ۲ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز دهم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده‌اند.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران بیان کرد: علاوه بر این گروه‌ها، یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار ارز نیمایی و ۲۳۱ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

طرزعلی گفت: امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه نرخ ارز در مرکز مبادله ارز و طلای ایران در تالار اسکناس، دلار ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، یورو ۴۷ هزار و ۴۹۱ تومان و درهم ۱۲ هزار و ۶۶ تومان معامله شد.

وی در خصوص نرخ ارز در تالار حواله ارز اعلام کرد: دلار ۴۱ هزار و ۳۷۶ تومان، یورو ۴۴ هزار و ۳۴۲ تومان و درهم ۱۱ هزار و ۲۶۶ تومان معامله شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • سگ گزیدگی؛ ماموریت روزمره در مراکز درمانی! | حجم بالای حمله سگ های بدون صاحب به شهروندان | ویدئو
  • اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟
  • نخستین مرکز مانیتورینگ مراکز معاینه فنی شهر اصفهان راه‌اندازی می‌شود
  • ساخت پارکینگ‌های محلی منطقه‌ای و ارتقاء ایمنی شهروندان در دستور کار شهرداری منطقه۱۶ باشد
  • تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • یک مرکز معاینه فنی سنگین در پایانه شرق ایجاد می شود
  • مدیرعامل سازمان پسماند: شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند ۶۵ درصد کاهش یافت/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان