Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مسعود ثقفی روز چهارشنبه درباره آغاز واکسیناسیون دانش‌آموزان در یک برنامه تلویزیونی اظهار داشت: برخی از معلمان در زمان اعلامی تزریق واکسن درگیر بیماری بودند یا معذوریتی داشتند نتوانستند واکسینه شوند، تا پایان زمانی که برای بازگشایی مدارس داریم، این معلمان نیز واکسینه خواهند شد.

وی گفت: روزهای پنجشنبه و جمعه(۱۵ و ۱۶ مهر) تمامی دانش‌آموزان ۱۲ تا ۱۸ ساله به همراه خانواده‌هایشان می‌توانند در ۹۵ مرکز و مدرسه‌ای که برای این کار اختصاص داده شده حضور پیدا کنند و واکسیناسیون را انجام دهند، حتی رانندگان سرویس مدارس هم برای واکسیناسیون می‌توانند به این مراکز مراجعه کنند، اسامی و نشانی مراکز واکسیناسیون در سایت آموزش و پرورش تهران درج شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ثقفی افزود: مرحله اول این طرح است قرار است روزهای پنجشنبه و جمعه این هفته انجام شود و اگر با شرایطی رو به رو شویم که احساس کنیم تعداد مراجعان زیادتر است و می‌توانند خدمات را در این مراکز دریافت کنند، این کار را ادامه خواهیم داد اما تمدید آن بستگی به این دارد که چه میزان مشارکت از سوی دانش‌آموزان و والدین آنان وجود داشته باشد.

رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهر تهران بیان کرد: با توجه به اینکه مدارس آغاز به کار کردند و در روزهای عادی هفته مشغول کار آموزشی هستند، مدارس صرفا روزهای پنجشنبه و جمعه برای واکسیناسیون اختصاص داده شدند اگر این روزها به نتیجه مثبت رسیدیم، احتمالا این طرح روزهای پنجشنبه و جمعه هفته آینده نیز ادامه خواهد داشت، ممکن است اگر تعداد مراجعه‌کنندگان هم قابل توجه باشد، بعضی از این مراکز روزهای شنبه و یکشنبه هفته آینده هم ادامه فعالیت داشته باشند.

وی اظهارداشت: مراجعه‌کنندگان و دانش‌آموزان برای واکسیناسیون باید کارت ملی یا شناسنامه را به همراه داشته باشند و به هر پایگاهی که مراجعه کنند قابل قبول است و الزامی نیست حتما به مرکز و مدرسه‌ نزدیک محل سکونت خود مراجعه کنند.

ثقفی با اشاره به اینکه هیچ اجباری در واکسیناسیون دانش‌آموزان نیست، گفت: با این وجود به خانواده‌ها توصیه می‌کنیم که برای واکسیناسیون خود و فرزندانشان به این مراکز مراجعه کنند.

سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران افزود: مراکز تجمیعی واکسیناسیون به صورت روزانه فعالیتشان ادامه دارد، راه‌اندازی مراکز واکسیناسیون توسط آموزش و پرورش کمکی برای تسریع واکسیناسیون دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان است.

وی بیان کرد: برای بازگشایی مدارس این ضرورت وجود دارد که تمامی دانش‌آموزان، معلمان و فرهنگیان واکسینه شده باشند، اگر برای خانواده‌ای مهم است که مدارس بازگشایی شوند و دانش‌آموزان در مدرسه حضور پیدا کنند، توصیه می‌کنیم که واکسیناسیون را انجام دهند.

ثقفی افزود: اگر به هر دلیلی روند واکسیناسیون به تاخیر بیفتد، دیگر این تصمیماتی است که در ستاد ملی مقابله با کرونا اتخاذ خواهد شد و ما هم مطابق با آن دستورالعمل‌ها اقدام خواهیم کرد اما توصیه اکید داریم با توجه به این سهولتی که برای واکسیناسیون فراهم شده خانواده‌ها به نزدیکترین مرکز به محل سکونت خود مراجعه کنند و این روند را انجام دهند.

رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهر تهران اظهارداشت: با توجه به تسریع در واکسیناسیون دانش‌آموزان امیدواریم هر چه زودتر مدارس بازگشایی شوند و روند عادی آموزش را پیگیری کنیم چون عدم بازگشایی مدارس، آسیب‌هایی همچون چاقی و کم‌تحرکی را متوجه جامعه دانش‌آموزی کرده است و از این بابت بسیار نگران هستیم.

وی گفت: با این وجود بازگشایی مدارس بستگی به تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا دارد، فعلا اعلام شده اگر روند واکسیناسیون دانش‌آموزان انجام شود، اول آبان ماه بتوانیم مدارس را بازگشایی کنیم اما بازهم منتظر می‌مانیم که ستاد ملی مقابله با کرونا هر تصمیمی گرفت آن را اجرا کنیم.

ثقفی درباره واکسیناسیون دانش‌آموزان رده سنی کمتر از ۱۲ سال گفت: واکسیناسیون فعلا برای دانش‌آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال است، تقریبا نیمی از دانش‌آموزان ما مشمول این رده‌بندی سنی می‌شوند اما برای کمتر از این رده سنی منتظر تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا خواهیم بود، هر وقت که اعلام کنند ما این آمادگی را داریم که مدارس را به عنوان مراکز واکسیناسیون اختصاص دهیم.

وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش تهران آمادگی کامل برای بازگشایی مدارس را دارد، افزود: مدارس قبل از مهر نیز آماده بازگشایی بودند و تمام تمهیدات لازم برای این کار اتخاذ شده بود اما سلامتی دانش‌آموزان بحثی است که نیازمند توجه بیشتری نسبت به آمادگی‌های اولیه مدارس است، به همین دلیل باید منتظر بمانیم که شرایط به چه صورتی خواهد بود و شرایط حضور دانش‌آموزان در مدرسه چه زمانی مهیا می‌شود، در آن زمان هم تمهیدات بیشتری را اتخاذ خواهیم کرد که مدارس در امنیت کامل بازگشایی شوند.

رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهر تهران خاطرنشان کرد: توصیه اکید به دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان داریم که حتما در واکسیناسیون مشارکت کنند، آسیب‌هایی که از عدم واکسیناسیون عمومی جامعه متوجه همه ما خواهد شد چیزی نیست که به سادگی از آن عبور کرد، از خانواده‌ها تقاضا دارم علی رغم اجباری که در این زمینه وجود ندارد اما برای واکسیناسیون خود و فرزندانشان به این مراکز مراجعه کنند تا روند آموزشی را به صورت عادی در مدارس پیگیری کنیم و مانع از آسیب‌هایی بشویم که متوجه دانش‌آموزان می‌شود.

برچسب‌ها مدارس ویروس کرونا واکسیناسیون اداره کل آموزش و پرورش تهران معلم دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس ویروس کرونا واکسیناسیون مدارس ویروس کرونا واکسیناسیون اداره کل آموزش و پرورش تهران معلم دانش آموزان واکسیناسیون دانش آموزان ستاد ملی مقابله با کرونا روزهای پنجشنبه و جمعه آموزش و پرورش شهر برای واکسیناسیون بازگشایی مدارس مراجعه کنند خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۹۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۰ مدرسه در اصفهان تحت تاثیر فرونشست / حقوق معلمان حق‌التدریس افزایش پیدا می‌کند

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان اصفهان با بیان اینکه نبض آینده هر جامعه‌ای به دست آموزش‌وپرورش آن است، گفت: اگر بخواهیم دانشگاه مطلوب، مدیران آینده‌ساز و جامعه‌ای متعالی داشته باشیم، باید مدارس خوبی داشته باشیم که با اقدامات انجام شده در دولت سیزدهم، می‌توانیم بگوییم حال آموزش‌پرورش خوب است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدرضا ابراهیمی صبح امروز_ سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در نشست خبری که به منظور هفته گرامیداشت مقام شامخ معلم و لزوم تشریح عملکرد و ارائه برنامه‌های پیش‌رو آموزش‌وپرورش استان اصفهان برگزار شد، با بیان اینکه افتخار می‌کنیم که سالروز گرامیداشت مقام شامخ معلم به مناسبت روز شهادت استاد مطهری نام‌گذاری شده است، اظهار کرد: روز معلم مزین به نام استاد فرزانه، شهید مرتضی مطهری است که عالمی جامع‌الشرایط با تسلط و احاطه بر مباحث عقلی، فلسفی و علمی در همه سطوح بود و تمام آثار و کتب او بعد از گذشت نیم قرن، هنوز طراوت و تازگی دارد و برای جوانان بسیار مفید و موثر است.

وی با اشاره به اینکه اهمیت و تاثیرگذاری آموزش‌وپرورش بر کسی پوشیده نیست، افزود: اگر بخواهیم آینده جامعه‌ای را متصور شویم، باید بنگریم که در مدارس آن جامعه چه می‌گذرد، چراکه نبض آینده هر جامعه‌ای به دست آموزش‌وپرورش آن است و دانش‌آموزان زمان حال، نقش‌آفرینان سیاسی، فرهنگی و اجتماعی آینده هستند و برای تعالی هر جامعه‌ای باید بر روی دانش‌آموزان آن جامعه سرمایه‌گذاری کرد.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان اصفهان با تاکید بر اینکه رشد و تعالی آموزش‌وپرورش یعنی رشد و تعالی در تمام سطح جامعه، عنوان کرد: اگر بخواهیم دانشگاه مطلوب، مدیران آینده‌ساز و جامعه‌ای متعالی داشته باشیم، باید مدارس خوبی داشته باشیم که با اقدامات انجام شده توسط دولت سیزدهم، مجلس و همکاری قوای سه‌گانه و نهادهای مختلف حاکمیتی، می‌توانمی بگوییم حال آموزش‌پرورش خوب است، اما برای تعالی‌بخش جامعه بودن کافی نیست‌، با این حال پس از دورانی که مقداری به آموزش‌وپرورش کم‌توجهی می‌شد، اقدامات تاثیرگذاری در بعد نیروی انسانی، محتوای آموزشی و توجه بیشتر به جایگاه معلم در این دوره انجام شده است.

ابراهیمی در خصوص اهمیت فعالیت و اثرگذاری رسانه‌ها ادامه داد: رسانه یک نهاد فعال و عنصر اثرگذار در آگاهی‌بخشی عموم مردم در جامعه است که می‌تواند با تعمیق آگاهی‌بخشی، بستر متعالی شدن جامعه را فراهم کند، همچنین یکی از رسالت‌های مهم رسانه‌ها، واسطه‌گری میان مردم و مسئولان است که اصحاب رسانه باید زبان مردم برای مسئولان و زبان مسئولان برای مردم باشند، اینکه دستاوردهای سازمان یا نهادی توسط رسانه‌ها عرضه و معرفی شود و مورد نقد قرار می‌گیرد، مشکل‌گشای افراد جامعه است.

کاهش کیفیت آموزشی با تعطیلی مدارس و مجازی شدن فرایند آموزش

وی در خصوص آلودگی آب‌وهوای استان اصفهان و تعطیلی ۱۱ روزه مدارس یا مجازی شدن آن خاطرنشان کرد: تربیت و آموزش حدود ۶۰۰ هزار دانش‌آموز تحت تاثیر آلودگی هوا قرار گرفته است و آموزش استان کم‌رمق‌تر شد، چراکه با وجود تلاش‌های معلم و دانش‌آموزان، کیفیت آموزش کاهش می‌یابد، بنابراین رسیدگی به مشکل آلودگی هوا می‌تواند مانع کاهش کیفیت آموزشی شود، وظیفه خود می‌دانیم که معلمان خوبی برای فرزندان و دانش‌آموزان آینده تربیت و سازماندهی کنیم، در تلاش هستیم دو واژه مقدس تعلیم و تربیت را عمق بخشیم.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان اصفهان در خصوص تنوع در مدارس دولتی و مدارس خاص اضافه کرد: بیش از یک سال است که کارگروهی برای پیگیری این موضوع تشکیل شده است تا بتوانیم تنوع مدارس را کاهش دهیم، اما به صفر رساندن این تنوع امکان‌پذیر نیست، چرا که در راستای عدالت آموزشی نیاز به وجود مدارس خاص داریم، اگرچه در چندسال اخیر به مدارس دولتی عادی توجه ویژه‌ای داشتیم و نتیجه این اقدامات در خردادماه سال گذشته نمایان شد که دو نفر از افراد رتبه برتر از مدارس عادی بودند، در تلاش هستیم تا در راستای عدالت آموزشی با حفظ این رتبه بتوانیم به رتبه نخست دست پیدا کنیم.

ابراهیمی در خصوص آسیب‌های وارده بر مدارس بر اثر حادثه فرونشست تاکید کرد: چندسالی است که شاهد حادثه فرونشست در اصفهان هستیم که حدود ۱۵۰ مدرسه را تحت تاثیر خود قرار داده است، بخش عمده‌ای از این مدارس با اقدامات فنی و مهندسی مجدد مورد استفاده قرار گرفتند و نزدیک ۴۰ درصد آن جایگزین شد، در برخی ناحیه‌ها نیز مانند ناحیه ۴، ۵ و برخوار شاهد فرونشست بیشتر بوده‌ایم، با این حال مطالعاتی انجام شده است تا بتوانیم با استفاده از سازه‌هایی مانع بروز این حادثه در سال‌ها و دهه‌های آینده باشیم.

وی در خصوص تاثیر شیوع بیماری کرونا در چندسال گذشته بر مجازی شدن آموزش مدارس با بیان اینکه تمام جهان از این پدیده تاثیر گرفتند و هنوز آثار آن برجای مانده است، گفت: تلاش‌هایی در جهت بازگشایی سریع‌تر مدارس و حضوری شدن کلاس‌ها صورت گرفت و باعث شد در ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ تمام مدارس به صورت رسمی و همگانی کلاس‌های خود را به صورت حضوری برگزار کنند، همچنین ستادی به نام ستاد پساکرونا مبنی بر پیگیری مسائل تربیتی، جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی و بهبود کیفیت آموزشی شکل گرفت.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان اصفهان افزود: کیفیت آموزش در مدارس خوب بوده، اگرچه سبک و نوع آموزش متناسب با دانش‌آموزان تغییر پیدا کرده است که در همین راستا از امکانات فضای مجازی به عنوان مکمل آموزش استفاده می‌کنیم و پیامرسان دانش‌آموزی تحت شبکه مجازی شاد ایجاد شد تا مورد استفاده معلمان، دانش‌آموزان و والدین قرار گیرد، اگرچه تنها به این اتفاق مثبت اکتفا نمی‌کنیم و در حال توسعه و گسترش بسترهای آموزش مجازی هستیم.

اقدامات مطلوبی جهت کاهش ناترازی نیروی انسانی انجام شده است / ‏افزایش حقوق معلمان حق‌التدریس

ابراهیمی در خصوص چالش کمبود معلم در بعضی از مدارس عنوان کرد: توانستیم با جذب ۲۳۰۰ دانشجومعلم ورودی سال ۱۴۰۱ در استان، این ناترازی نیروی انسانی را جبران کنیم که در سال ۱۴۰۲ آمار جذب به حدود ۲۷۰۰ دانشجومعلم رسید، بیشترین جذب معلمان توسط ماده ۲۸ صورت گرفت که حدود ۷۰ هزار نفر در کشور جذب آموزش‌وپرورش شدند و استان اصفهان نیز سهمیه قابل توجهی در این خصوص داشت‌.

وی افزود: نزدیک به ۳۸۰۰ نیرو از طریق ماده ۲۸ در حوزه آموزش ابتدایی و دبیرستان، مشاور تحصیلی، مربی تربیت بدنی و مربی بهداشت و پرورشی جذب شدند که برخی از آن‌ها نیروی چندمهارتی بودند؛ امکان دارد این آمار به دلیل به حد نصاب نرسیدن برخی کدرشته‌ها، انصراف یا اشکال در فرایند گزینش کاهش یابد.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان اصفهان با اشاره به ویژگی‌های استخدام معلمان در سال جاری عنوان کرد: سعی شده است تا جذب نیروها زودتر و سریع‌تر باشد تا بتوانیم در زمان مناسب این ناترازی نیروی انسانی را جبران کنیم، چراکه با بازنشسته شدن تعداد زیادی از معلمان و تاخیر در جذب دانشجو معلمان در سال گذشته با کمبود معلم در نظام آموزشی مواجه شدیم، به همین سبب به جذب معلمان حق‌التدریس توجه ویژه‌ای داشته‌ایم، زیرا معلمان بازنشسته شاغل از تجربه کافی برخوردار هستند و می‌توانند کمک شایانی به بهبود و تقویت کیفیت آموزشی داشته باشند، به همین سبب شیوه‌نامه‌ای برای افزایش حقوق معلمان حق‌التدریس به‌ویژه معلمان مناطق محروم در حال تصویب است.

در سال جاری با بهبود کیفیت آموزشی، شاهد رشد دانش‌آموزان بوده‌ایم

ابراهیمی در خصوص رشد علمی و تحصیلی دانش‌آموزان و بهبود کیفیت آموزشی مدارس ادامه داد: تعداد پایگاه‌های نوروزی نسبت به سال گذشته رشد دو و نیم برابری داشته است، همچنین در چندسال اخیر مشارکت دانش‌آموزان در المپیادهای کشوری افزایش ۶۱ درصدی در استان داشته است و برخی رتبه برترهای تک رقمی و دو رقمی کنکور در استان اصفهان بیان کردند که تنها با محوریت کتب درسی و تدریس معلم توانستند عملکرد خوبی در آزمون کنکور داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه توجه ویژه‌ای به هنرستان‌ها داشته‌ایم و به نسبت درصد توزیع متناسب رشته‌ها در هنرستان‌ها در رتبه نخست کشور قرار داریم، خاطرنشان کرد: در دوره ششم هدف‌گذاری بر این بود که ۵۰ درصد دانش‌آموزان در رشته‌های نظری و ۵۰ درصد در هنرستان‌های فنی‌وحرفه‌ای مشغول به تحصیل شوند که این آمار در استان اصفهان ۴۷/۶ است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان اصفهان درخصوص تفاوت در آمار رتبه‌برتران کنکور سراسری از مدارس عادی و مدارس ویژه اضافه کرد: در سال گذشته تغییرات اصلی در رویکرد جذب دانشجویان داشته‌ایم که سبب شد دانش‌آموزانی از مناطق محروم در آزمون سراسری رتبه‌های برتر را کسب کنند و این آمار تنها به چند استان محدود اختصاص نداشته باشد، در سال گذشته بر اساس تاثیر ۴۰ درصد معدل نهایی در ورودی دانشگاه‌ها، استان اصفهان رتبه دوم را کسب کرد.

ابراهیمی با بیان اینکه در سال گذشته اصفهان توانست رتبه نخست در بازگشت افراد بازمانده از تحصیل را کسب کند، تاکید کرد: طبق آمار سازمان‌های مربوطه ۸۰۳۰ دانش‌آموز به عنوان بازمانده از تحصیل وجود داشت که ۹۸ درصد آن‌ها به مدرسه بازگشتند و دانش‌آموزان دیگر هنوز جذب نشده‌اند.

وی در خصوص افزایش آسیب‌های اجتماعی در مدارس گفت: با صنعتی شدن جوامع، آسیب‌های اجتماعی در مدارس راه پیدا کردند و با شیوع کرونا این آسیب‌ها تشدید شد، در این راستا اقداماتی انجام شد، اما نیاز به همکاری نهادهای مختلف با آموزش‌وپرورش داریم، همچنین طرحی تحت عنوان نماد انجام شد تا از این آسیب‌ها جلوگیری شود و در سال جاری ظرفیت پذیرش متخصصان و مشاوران تحصیلی در آموزش‌وپرورش افزایش یافت.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان اصفهان در خصوص فراهم کردن امکانات برای آموزش کودکان با نیازهای خاص به ویژه اوتیسم افزود: فضای فیزیکی و تجهیزات دانش آموزان با نیازهای ویژه بهبود یافته است، در خصوص سایر نیازها نیز برای اغلب مدارسی که کمبود امکانات داشتند، تجهیزات مناسب فراهم شد و مکان‌هایی برای آموزش این افراد اختصاص یافت‌، همچنین برای تعریف کدرشته‌هایی در پایه دهم برای این دانش‌آموزان در تلاش و پیگیری هستیم.

ابراهیمی در خصوص آمار دانش‌آموزان اتباع عنوان کرد: کمتر از پنج درصد و در حدود ۵۰ هزار نفر از دانش آموزان مدارس اتباع هستند که ۲۰ هزار نفر از آن‌ها به شهر اصفهان اختصاص دارد که این فراوانی در برخی شهرستان‌ها کمتر و در برخی بیشتر است، در سال گذشته طرحی اجرایی شد تا تلاش شود میزان ورودی اتباع در مدارسی که انبوه دانش‌آموز اتباع دارند، لغو شود و میزان متناسب و تراز در بین مدارس باشد.

وی در خصوص اختصاص دادن شیر رایگان به دانش‌آموزان در مدارس افزود: علاوه بر فرهنگ‌سازی این موضوع توسط رسانه‌ها، باید یارانه‌هایی در این خصوص به آموزش‌وپرورش اختصاص داده شود.‌

کد خبر 749425

دیگر خبرها

  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • نواخته شدن زنگ سپاس در مدارس گیلان
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • ۱۵۰ مدرسه در اصفهان تحت تاثیر فرونشست / حقوق معلمان حق‌التدریس افزایش پیدا می‌کند
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم