Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از فارس، جلسه ستاد کرونای استان تهران با حضور محسنی بندپی استاندار و علیرضا زالی رئیس ستاد مقابله با کرونای استان تهران و دیگر مسئولان در برگزار و آخرین آمار و اطلاعات وضعیت استان تهران درباره ویروس کرونا اعلام شد.

بر این اساس تعداد پایگاه‌های تجمیعی واکسیناسیون فعال در استان تهران به ۱۳۵ مرکز رسیده است که ۷۸۰ گروه نیز در زمینه واکسیناسیون فعالند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وضعیت شیوع کرونا در استان تهران

بررسی میزان مبتلایان به ویروس کرونا در استان تهران نشان می‌دهد هفته دوم شهریور نیز روند نزولی این شاخص حفظ شده است و به صورت میانگین روزانه ۱۵۰۴۱ نفر به این بیماری مبتلا شده‌اند. میزان مراجعه به مراکز درمانی نیز در روز ۱۱ شهریور به عدد ۱۷۰۰۰ نفر رسیده است که در مقایسه با رکورد ۲۳ مرداد کاهش ۳هزار نفری را نشان می‌دهد.

نتایج بررسی میزان بستری‌ها در پایتخت هم نشان می‌دهد این شاخص نیز روند نزولی به خود گرفته و از رکورد ۱۷۹۵ نفر که در آخرین روزهای مرداد ثبت شد به عدد ۱۴۰۰ نفر در روز ۱۱ شهریور رسیده‌ است.

در خصوص میزان فوتی‌های کرونا در تهران نیز باید گفت در هفته دوم شهریور به طور متوسط روزانه ۲۰۰ نفر بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند. این شاخص در روز ۱۲ شهریور عدد ۲۱۸ نفر را نشان می‌دهد.

مقایسه توزیع درصد فراوانی مبتلایان به کرونا به تفکیک گروه سنی در شاخص بستری‌شدگان در مراکز درمانی تهران در سال ۹۹ و هفته دوم شهریور نشان می‌دهد، گروه سنی زیر ۱۰ سال و ۳۱ تا ۴۰ سال، ۲.۱ درصد رشد، گروه سنی ۴۱ تا ۵۰ سال ۲.۷ درصد رشد و بیشترین رشد با عدد ۳.۱ درصد مربوط به گروه سنی ۵۱ تا ۶۰ سال است. در نقطه مقابل بیشترین کاهش مربوط به گروه سنی بالای ۸۰ سال است که با ۴درصد افت به عدد ۶.۶ درصد رسیده است. گروه سنی ۷۱ تا ۸۰ سال هم با ۲.۹ درصد کاهش به ۱۰.۹ درصد رسیده است.

بر این اساس ۳۴ درصد بستری‌شدگان در گروه سنی بالای ۶۰ سال و ۶۴ درصد فوتی‌ها نیز در همین گروه سنی قرار دارند.

مراکز واکسیناسیون در تهران دو شیفته می‌شوند

انوشیروان محسنی بندپی، استاندار تهران‌ هم در این جلسه ضمن تأکید بر تقویت تمهیدات مورد نیاز برای واکسیناسیون عمومی در استان تهران اظهار کرد: مراکز واکسیناسیون در استان تهران از روز چهارشنبه دو شیفته می‌شوند.

وی از تشکیل قرارگاه واکسیناسیون استان تهران در آینده نزدیک خبر داد و گفت: برای ریاست این قرارگاه نیز از دکتر زالی درخواست کرده‌ایم که این مسئولیت را برعهده بگیرد.

استاندار تهران در خصوص تامین امنیت انتقال واکسن ها و وجود مواردی از سرقت واکسن ها نیز گفت: نیروی انتظامی اعلام آمادگی کرده است که برای انتقال واکسن ها به هر یک از مراکز تجمیعی اسکورت لازم را قرار خواهد داد و در مورد سرقت واکسن نیز یکی دو مورد کوچک خیلی زود شناسایی و برخورد لازم انجام شد. امیدواریم با تصمیمات اتخاذ شده حداکثر از روز پنجشنبه در استان تهران بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ دز واکسن به صورت روزانه تزریق شود.

سعید تاملی، قائم مقام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران هم در این جلسه اعلام کرد: تا دیروز ۴۰ میلیون و ۲۹۱ هزار دوز واکسن به کشور وارد شده است و اگر سرعت فعلی واکسیناسیون دو برابر شود تهران ۵۰ روز به زمان نیاز دارد تا همه یک دوز دریافت کند.

تنوع واکسن در روزهای آینده

همچنین به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، رییس ستاد مقابله با کرونای استان تهران در این جلسه گفت: خبرهای بسیار خوبی از واردات واکسن و تنوع در آن‌ها به ما رسیده است و امیدواریم که در روزهای آینده تنوع واکسن را در اختیار داشته باشیم.

زالی گفت: مقداری باید با شتاب بیشتری پیش رویم و دو شیفته شدن مراکز تزریق واکسن که از مدت‌ها قبل این موضوع مطرح شده در این مسیر کمک می‌کند. در حال حاضر ۱۸۰۰ نیروی آموزش‌دیده بسیجی مورد تایید وجود دارد.

زالی افزود: خواهش می‌کنم که جمع‌بندی‌های صورت گرفته درباره پیشرفت ترزیق واکسن، گرفتار کارهای اداری نشود و خیلی زود به اجرا درآید. اکنون یک موج بسیار خوب و مطلوب اجتماعی برای کاهش ابتلا صورت گرفته بنابراین پایگاه‌های جدید و قبلی را باید بر اساس نقشه معلوم کنیم.
 

کد خبر 625155 برچسب‌ها كرونا در ايران علیرضا زالی تهران آمار واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران علیرضا زالی تهران آمار واکسن کرونا استان تهران نشان می دهد گروه سنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۳۲۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرورش پلیس تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت

به گزارش خبرنگار مهر، آیین تجلیل از استادان مدرسان و گروه های علمی برتر فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور سردار قاسم رضایی جانشین فرماندهی کل انتظامی کشور و دیگر فرماندهان برگزار شد.

سردار محمد حسین حمیدی معاون تربیت و اموزش فراجا در این مراسم گفت: بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری که فرمود معلم مهمان امروز و است و سازنده فردای کشور، اگر بتوانید انسانی مومن و درست کار تربیت کنید؛ این بالاترین نعمت است.

وی با اشاره اقدامات تحولی برای پرورش پلیس های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت گفت: بازنگری در سرفصل ها و برنامه های عملیاتی رده ها با رویکرد مهارت محوری و عملیاتی، تبدیل دوره های تخصصی تکمیلی ترفیعاتی به دوره های تخصصی مبتنی بر شغل و واکاوی و تحلیل عملیات های انتظامی با استفاده از خبرگان در مراکز اجرایی آموزش که در مسیر اجرا هستند.

حمیدی افزود: برنامه ریزی تحولی در فرآیند و محتوای دوره عالی با هدف تربیت سرمایه های راهبردی از جمله اقداماتی است که مستقیم با گروهای حامی این حوزه را هم بازنگری کنیم.

وی افزود: ارکان ترتبیت در اموزش فراجا به این شکل است که مربی همه کارکنان هستند، و در مراکز مختلف آموزشی، از منابع آموزشی مختلفی استفاده می کنیم که در راستای بازنگری و به روز شدن آنها اقداماتی صورت گرفته است.

حمیدی با اشاره به آمار گروه های علمی گفت: در حال حاضر ۴۵ حوزه مرکزی، ۳۴ مرکز فرماندهی استان، هشت آموزشگاه تخصصی و عمومی، ۲۴ دانشگاه امام حسن مجتبی، ۱۵ دانشگاه جامع و ۸ دانشگاه علمی کاربردی فعال در سراسر کشور داریم.

معاون تربیت و آموزش فراجا ادامه داد: همچنین ۲۷۷ هیات علمی ۱۶۵۰ مدرس مراکز آموزشی ۳۷۳۵ نفر ۷هزار و۹۳ نفر در سراسر کشور در حال آموزش هستند.

حمیدی گفت: پرورش پلیس های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت، هدف اصلی ما در آموزش است که برنامه ها بر اساس آن شکل میگیرد.

کد خبر 6093808

دیگر خبرها

  • نصب ردیاب خودرو اجباری شد
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • پرورش پلیس تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • وزیر کشور: انتقال پایتخت ۱۰۰ میلیارد دلار لازم دارد
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اوضاع نظافت تهران از پاریس هم بهتر است؛ آمار هم داریم
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • نصب دوربین‌های هوشمند پلیس در ورزشگاه‌ها برای تامین امنیت
  • برقراری و تامین امنیت ورزشگاه‌ها با استفاده از دوربین‌های هوشمند پلیس