Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@12:40:53 GMT

راه اندازی مراکز ۲۴ ساعته واکسیناسیون در استان تهران

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۳۲۲۸۳

راه اندازی مراکز ۲۴ ساعته واکسیناسیون در استان تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زالی، روز دوشنبه در حاشیه افتتاح مرکز تجمیعی واکسیناسیون در شرق تهران، گفت: امروز چهارمین مرکز در کلانشهر تهران و ۱۳۲ امین مرکز در استان تهران افتتاح شد.

وی با اشاره به اینکه امروز شاهد مشارکت فعالانه بخش خصوصی در امر پیشگیری، و مقابله با بحران کرونا در پایتخت هستیم، افزود: بنا بر تاکید دکتر عین الهی، وزیر بهداشت مبنی بر افزایش مشارکت مردمی و شتاب دهی جهادی به روند واکسیناسیون، باید فرآیند مردمی سازی این موضوع در تهران به اوج خود برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران از اعلام آمادگی تمام نهادهای حقیقی و حقوقی، ارگان‌ها و سازمان‌ها برای همکاری در زمینه افزایش ظرفیت فضای فیزیکی، نیروی انسانی و تأمین لجستیک مطلوب استقبال می‌کند. داوطلبان می‌توانند به همین منظور با روابط عمومی ستاد تماس حاصل کنند.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، در ادامه گفت: خبرهای خوبی از واردات واکسن با حجم بالا رسانه‌ای شده و تعدادی از واکسن‌های تولید داخل نیز برای آغاز فاز سوم آزمایشات، مجوزهای لازم را اخذ کرده است. تحقیقات از انجام فاز سوم آزمایشات برخی واکسن‌های تولید داخل نیز نشان از اثربخشی و عوارض کم جانبی این واکسن‌ها دارد.

وی از تلقیح پنج میلیون و ۶۱۱ هزار دوز واکسن در استان تهران خبر داد و گفت: از این تعداد یک میلیون و ۶۳۰ هزار نفر دوز دوم را هم دریافت کرده اند.

زالی ادامه داد: در نشست مسئولین دانشگاه‌های علوم پزشکی مستقر در استان تهران با حضور وزیر بهداشت مقرر شد به منظور افزایش ظرفیت واکسیناسیون هر دانشگاه، سه مرکز را به عنوان مراکز ۲۴ ساعته معرفی کند که اسامی این مراکز در روزهای آتی اعلام عمومی می‌شود.

وی با تاکید بر لزوم حفظ کرامت شهروندی در تکمیل فرآیند ایمنی زایی، گفت: مقرر شد افراد واجد شرایط با ثبت نام در سامانه، زمان تزریق نوبت اول و دوم را همزمان دریافت کنند تا از ازدحام و اتلاف وقت جلوگیری شود.

زالی توجه به اظهار نظرهای مبتنی بر شواهد در خصوص تزریق واکسن را ضروری دانست و افزود: بنا بر اعلام سازمان بهداشت جهانی، تمام واکسن‌ها با میزان اثربخشی بیش از ۵۰ درصد مورد قبول است که خوشبختانه تمام واکسن‌های وارداتی و تولید داخل این معیار را دارند.

وی با اشاره به اینکه بهترین واکسن، در دسترس ترین واکسن است، تصریح کرد: بر اساس گزارشات متعدد علمی، میزان ابتلای شدید، بستری در بخش‌های ویژه و مرگ و میر در بین افراد واکسینه شده، به طور چشمگیری کاهش داشته است.

زالی در خصوص وضعیت شیوع بیماری کرونا در تهران، اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته بالغ بر ۲۰ هزار بیمار به مراکز بهداشتی و درمان پایتخت مراجعه کردند. همچنین هزار و ۹۰۰ بیمار در بیمارستان بستری شدند که از این تعداد ۲۲۶ نفر نیاز به دریافت مراقبت‌های ویژه داشتند. آمار کل بیماران بستری در تهران به ۸ هزار و ۵۳۵ بیمار رسیده است. از طرفی روز گذشته بالغ بر هزار و ۶۰۰ بیمار کرونایی از مراکز درمانی پایتخت ترخیص شدند.

کد خبر 5298508

منبع: مهر

کلیدواژه: علیرضا زالی واکسیناسیون آمار کرونا ویروس کرونا واکسن کرونا واکسیناسیون وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آمار کرونا کووید 19 چاقی بهرام عین اللهی سازمان غذا و دارو واکسن هلال احمر جمهوری اسلامی ایران کیانوش جهانپور شیوع کرونا سازمان بیمه سلامت استان تهران واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۳۲۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عرب علیدوستی، صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به افزایش موارد ابتلاء به سرخک در این شهرستان گفت: با توجه به نزدیکی استان کرمان به استان سیستان و بلوچستان و مرزهای جنوبی و شرقی، واکسن سرخک ۶ ماهگی به واکسیناسیون روتین کودکان اضافه شده است.

وی افزود: خانواده‌هایی که فرزند زیر پنج سال دارند و به هر دلیل واکسن سرخک را دریافت نکرده‌اند، تزریق آن را به تعویق انداخته‌اند یا حتی از دریافت آن مطمئن نیستند، باید به نزدیک‌ترین مرکز بهداشتی درمانی مراجعه و از واکسیناسیون فرزندشان اطمینان حاصل کنند.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان رفسنجان با بیان اینکه بیماری سرخک سرایت‌پذیری بالایی دارد و واکسینه نکردن به‌موقع فرزندان، سلامت آنان را به خطر جدی می‌اندازد از شهروندان تقاضا کرده اهمیت واکسیناسیون فرزندان خود را جدی بگیرند و آن را به تعویق نیاندازند.

وی افزود: خانواده‌های رفسنجانی واکسیناسیون فرزندان خود علیه این بیماری را در ۱۲ و ۱۸ ماهگی با واکسن MMR انجام داده و در صورت مواجهه فرد بیمار و مشکوک به سرخک، جهت انجام نمونه‌گیری فوراً به مرکز خدمات جامع سلامت امام علی (ع) مراجعه کنند.

.

کد خبر 6094301

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان