Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا زالی رئیس دانشگاه شهید بهشتی در مراسم افتتاح  مرکز واکسیناسیون دانشگاه علامه طباطبائی گفت: این مرکز، به عنوان صد و هشتمین مرکز تجمیعی واکسیناسیون شهر تهران امروز در دانشگاه شهید بهشتی در غرب استان با همکاری دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه علوم پزشکی ایران راه‌اندازی شد و امید داریم با استفاده بیشتر از ظرفیت‌های جغرافیای این دانشگاه، در روز‌های آتی تعداد بیشتری را واکسینه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زالی ادامه داد: معاونین دانشگا‌ه‌ها در روز‌های اخیر در تدارک مراکز جدید واکسیناسیون هستند، تا پوشش فراگیری را در تهران شاهد باشیم؛ همچنین علاوه بر جایابی مناطق بر استعداد‌ها و ظرفیت‌های بالقوه هر مرکز و منطقه نیز توجه می‌شود.

او  تصریح کرد:افتتاح مراکز مختلف تجمیعی، نوید دهنده آمادگی بیشتر از گذشته برای افزایش تیراژ واکسیناسیون در تهران است و طبق آمار دیروز جمعه، حدود ۸۳هزار نفر واکسینه شدند که این تعداد با افزایش مراکز دیگر می‌تواند بیشتر شود.

رئیس دانشگاه شهید بهشتی بیان کرد: برای به سرانجام رساندن واکسیناسیون شهر تهران، روزانه حدودا ۱۵۰هزار واکسیناسیون باید انجام شود که لازمه‌ آن وجود واکسن و مراکز واکسیناسیون است.

او بیان کرد: افتتاح این مرکز، نمایش بسیار ارزنده‌ای از کار‌های بین بخشی است که دستگاه‌های مختلف اعم از دانشگاه‌ها، مراکز درمانی و غیره، داشته‌های خود را برای تسریع بهبود مشکلات مردم در خدمت دانشگاه‌های علوم پزشکی قرار می‌دهند؛  مراکز تجمیع، تجلی بسیار خوبی از کار بین بخشی است.کشور‌هایی که در کنترل این بیماری موفق بودند از همین طریق، یعنی به کارگیری تمام بخش‌های کشور و تمام بضاعت ملی در تسریع روند بهبودی این بیماری بهره برده‌اند، در نتیجه این مدل می‌تواند یکی از راه‌های موفق همگرایی تجمیعی واکسیناسیون در تهران باشد.

زالی در ادامه درباره وضعیت تهران گفت: در هفته‌ گذشته شرایط تهران تغییر چندانی نکرده‌است و  روز گذشته حدود ۲۲هزار و ۷۰۰نفر مراجعه سرپایی برای کرونا داشته‌ایم. بستری‌ها در تهران حدود ۹۴۸۴بیمار است که حدود ۲۵۰۰ نفر از این‌ها در بخش مراقبت‌های ویژه قراردارند. حدود ۲۳۱۰ بیمار جدید هم در بیمارستان‌های تهران بستری شدند که از این تعداد ۲۲۵ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه هستند.

نتایج واکسن کووپارس ، مهر مشخص می‌شود

در ادامه‌ مراسم، کوهپایه‌زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: این مرکز می‌تواند روزانه واکسیناسیون حدود۲۰۰۰نفر را انجام دهد وبا افزایش زیرساخت‌های لازم، می‌توان تعداد تزریق واکسن کرونا در تهران را از حدود ۸۵هزار عدد به ۱۵۰ هزار رساند؛ در حال حاضر این مرکز می‌تواند روزانه ۲۰۰۰نفر را واکسینه کند، اما توانایی آن را دارد که با بالفعل کردن ظرفیت‌های خود این تعداد را به روزانه ۳۰۰۰عدد هم برساند.

کوه‌پایه‌زاده در خصوص پیشرفت در روند ساخت واکسن کووپارس رازی گفت: مرحله دوم مداخلات انسانی این واکسن به پایان رسیده است. فاز سوم هم پس از تایید سازمان غذا و دارو به زودی شروع خواهد شد. طبق نتایجی که از فاز دوم داشتیم، روند این واکسن بر اثر بخشی و کمبود عوارض از پیش‌بینی‌ها نیز بهتر بوده است. امید است از اول شهریور مجوز فاز سوم این واکسن هم صادر شود و این فاز آغاز شود و در نهایت تا مهر نتایج خود را نشان دهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسن کرونا دانشگاه علامه طباطبایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۹۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • دومین اجتماع بزرگ مردمی منطقه ۲۲ برگزار می‌شود
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • حرکت کاروان عزاداری شهادت امام صادق (ع) از میدان المپیک تا دانشگاه علامه طباطبایی 
  • کتاب «تعالیم اسلام» به قلم علامه طباطبایی به چاپ یازدهم رسید
  • مورد عجیب بودجه جامعه‌المصطفی؛ بیشتر از بودجه دانشگاه‌های علم و صنعت و علامه طباطبایی!
  • یادواره‌ای به نام شهدای دانشجو معلم در لرستان
  • یادواره‌ای به نام شهدای دانشجومعلم در لرستان